Simona Halep s-a calificat în sferturi la Stuttgart după ce a pierdut primul set

Sport

Halep (locul 1 WTA) a reușit să revină în meci după un prim set cu multe greșeli și să câștige următoarele două seturi împotriva slovacăi Magdalena Rybarikova (locul 18 WTA), scorul fiind 4-6, 6-2, 6-3.

După prima jumătate a primului set scorul a rămas egal, dar în game-ul cu numărul 7, Rybarikova a forțat și a reușit să facă break-ul pe care a reușit să-l mențină până la sfârșitul setului. Spre finalul primului set câștigat de slovacă cu 6-4, Halep a acuzat și probleme la spate, fiind nevoie și de intervenția fizioterapeutului.

În cel de-al doilea set la scorul de 1-2 pentru Rybarikova, Halep a cerut intervenția lui Andrei Pavel, care se pare că a ajutat-o să se ambiționeze și să câștige următoarele 5 game-uri, închizând setul la scorul de 6-2.

Setul decisiv a fost început de cele două jucătoare în forță, iar primul game a fost pierdut de Halep după o luptă de 10 minute. Acest lucru nu a contat prea mult, Halep reușind să facă rebreak și să intre în controlul partidei, câștigând meciul și setul decisiv cu scorul de 6-3.

În optimi, Halep o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre Coco Vandeweghe și Laura Siegemund.

– Andrei Căpitanu / Sursa fotografiei: PorscheTennisGrandPrix

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts