Shake cu succes pe Cetățuie

Divertisment

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat pe 17 februarie la ora 15:00 în Parcul Cetățuie pentru a se dezlănțui în cel mai recent „trend” al internetului, Harlem Shake. A fost ales Parcul Cetățuie pentru spațiul larg și gol, capabil să capteze publicul numeros. Noul fenomen care precede Gangam Style a devenit popular datorită apariției sale pe pagina vloggerului Filthy Frank.

Tinerii clujeni s-au dezlănțuit în fața camerei chip și feluri pentru a face parte din noua modă culturală online provocată de melodia artistului Baauer și 5 băieți australieni cu care a început totul.

Costumațiile participanților au fost care mai de care: de la băieți cu fuste de balerină, peruci în toate culorile curcubeului sau măști confecționate din carton și folie de aluminiu la steaguri cu tricolorul României sau bannere cu mesaje precum „Mamică-ta”. Un participant mai dăruit cauzei a venit echipat într-o uniformă foarte convingătoare de centurion. În ciuda vremii care a lăsat de dorit, tinerii nu s-au sfiit de la haine subțiri, unii chiar au participat doar cu o pereche de pantaloni scurți.

Întrebat de ce a participat, Bogdan raspunde: „M-au convins prietenii să o fac. Când am văzut pe net ce e chestia, nu prea am fost tentat dar într-un final am zis că de ce nu”. Un alt participant cu tricolorul în brațe declară: „Am vazut multe videoclipuri pe internet cu acest dans și am vrut să mă distrez și eu dansând pe această melodie”

Producția a fost asigurată de Îmi Place Productions și filmarea clujenilor are cel mai mare număr de participanți de până acum.

_____________
Lucian Coste

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts