Se-ncing şinele!

Sport UBB Radio

CFR Cluj va întâlni mâine, de la ora 21:30, pe teren propriu, echipa FC Rapid Bucureşti într-o partidă contând pentru etapa cu numărul XXVII a Ligii I.

În aşteptarea meciului tehnicianul clujenilor, italianul Andrea Mandorlini a declarat că situţia în care se află giuleştenii, după ce au pierdut la masa verde partida cu FC Timişoara şi cele trei puncte câştigate pe teren, îi va face pe aceştia din urmă să abordeze întâlnirea de mâine mai motivaţi. De asemenea Mandorlini a mai spus că pentru formaţia clujeană nu este important care dintre cele două echipe, Rapid sau Timişoara, va lua cele 3 puncte, ci ca echipa sa să joace bine în continuare şi să rămână pe primul loc.

În ceea ce-l priveşte pe Ioan Andone, antrenorul principal al feroviarilor bucureşteni, dar câştigător al eventului cu formaţia din Gruia în sezonul 2007-2008, italianul crede că acesta va lăsa orgoliul la o parte înainte de fluierul de start al partidei.

În aceeaşi ordine de idei fundaşul clujenilor, Leonardo Veloso, a declarat că deşi FC Rapid este o echipă mare, el şi colegii săi nu se simt intimidaţi sau speriaţi, ceea ce îi va ajuta să păstreze diferenţa faţă de locul doi din clasamentul Ligii I.

Deşi Nei a înscris de două ori şi a adus victoria CFR-ului la Iaşi, iar Kone va mai absenta încă trei partide, titularizarea brazilianului pentru întâlnirea de mâine cu Rapidul nu este sigură. Totuşi, Roberto De Zerbi va fi disponibil pentru a fi înclus în lotul lărgit al echipei în termen de 8-9 zile.

_________

Cristina Salvan

Foto: Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts