Se circulă în condiţii de iarnă în judeţul Cluj

Administraţie Mediu

Circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii de iarnă pe majoritatea sectoarelor de drum din judeţul Cluj, dar nu se înregistrează drumuri închise sau blocate în urma ninsorilor căzute în ultimul timp, anunţă Biroul de presă al Consiliului Judeţean Cluj.

Se acţionează cu 52 de utilaje cu lamă şi camioane pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, respectiv pentru împrăştierea de materiale antiderapante.

„În ceea ce priveşte aria noastră specifică de competenţă, respectiv drumurile judeţene, acţiunea de deszăpezire şi intervenţie în urma acestei prime ninsori s-a desfăşurat fără niciun fel de probleme majore, regiile noastre demonstrând promptitudine şi eficacitate, nefiind luate nici de această dată pe nepregătite. Pentru a asigura în continuare condiţii optime de circulaţie pe drumurile judeţene, în eventualitatea unor noi ninsori mai abundente, vom dispune suplimentarea numărului de utilaje care acţionează în teritoriu şi a cantităţilor de material antiderapant”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

_________

Foto: Monica Nistor

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts