Se caută administrator pentru Cluj Arena

Administraţie Din oraş

Chiar dacă mai sunt doar câteva luni, până când arena sportiva din Cluj își va deschide porțiile si va fi pregatită de găzduirea diferitelor evenimente, încă nu se știe în mod clar care va fi societatea care se va ocupa de administrarea ei.

Până la finalizarea stadionului, care va avea loc în luna august, acționarii lui asteaptă oferte de la posibile societăți care vor dori să investească ăn acest proiect și care vor accepta un parteneriat cu Consiliul Județean Cluj.

“Administrarea intenționăm să o facem printr-o societate privată, în care noi, Consiliul Județean să fim unic acționar”, a declarat Alin Tise, presedintele CJ.

Proiectul pentru construirea stadionului municipal este un obiectiv care trebuie dus până la final, deoarece atunci când va intra în funcțiune, stadionul va fi important atât pentru infrastructură cât și pentru bugetul judetului, mai susține Alin Tișe.

Indiferent de criza economică, Consiliul Județean nu își permite să oprească investițiile făcute  până la acest moment din cauza stadiului în care lucrările se află. “Promisiunea”, după cum declara Alin Tișe,  pe care a acesta a făcut-o locuitorilor trebuie concretizată, iar la începutul lunii septembrie, pe noua arenă, va avea loc inaugurarea care se va desfășura pe parcursul a mai multor zile, și care va include atât evenimente sportive, cât și concerte.

_______

Andreea Stăicuț

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts