Scorpions şi Smokie inaugurează Cluj Arena

Din oraş Divertisment

Trupele Scorpions şi Smokie vor concerta pe Cluj Arena în data de 08, respectiv 09 octombrie. Anunţul oficial a fost făcut astăzi, de către Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Astfel, în data de 08.10.2011, trupa germană Scorpions va concerta pe Cluj Arena, în cadrul turneului de adio, „Get Your Sting and Blakout World Tour”. În deschidere vor fi programate concerte ale unor formaţii clujene. În ziua următoare, în data de 09.11.2011, alături de alte formaţii româneşti va concerta formaţia de rock britanică Smokie.

       „Am reuşit ca aceste evenimente să nu implice cheltuieli financiare din partea administraţiei judeţeane. Totodată, în discuţiile avute cu organizatorii, am reuşit să obţinem preţuri care să permită accesul a cât mai mulţi clujeni. De exemplu, pentru concertul Scorpions, aproximativ 15.000 de bilete vor fi scoase la vânzare la preţul de doar 50 de lei”, a precizat Alin Tişe.

Programul definitiv al manifestărilor din cadrul Zilelor „Cluj Arena”, precum şi preţul final de achiziţie al biletelor şi modalităţile de achiziţionare a acestora va fi anunţat zilele următoare.


Comments :1

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts