Şcoala de Arte din Cluj-Napoca organizează o seară dedicată artelor şi creatorilor lor

Cultură Educaţie

În cadrul activităţii „Porţi deschise la Şcoala de Arte Cluj”, se organizează o seară a artelor, la sediul şcolii, pe strada Fabricii de Zahăr, numărul 51,  în data de 6 februarie, de la ora 17.00.

scoala_de_arte_tudor_jarda_cluj_max

În cadrul evenimentului „Porţi deschise la Şcoala de Arte Cluj” va avea loc examenul de final de semestru al secţiilor compartimentului Arte Vizuale al Şcolii de Arte Cluj. Startul se va da  prin pornirea într-un periplu prin galeriile de artă ale şcolii, atelierele de creaţie și a sălilor de curs. La final, după parcurgerea celor 35 de etape artistice se va prezinta un moment artistic susţinut de către elevii Şcolii de Arte Cluj de la secţiile de muzică clasică, pian, chitară, vioară, sub egida „Anul 2014 – Anul instrumentelor muzicale la Şcoala de Arte Cluj”.

Fiecare secţie a şcolii, design vestimentar, decoraţiuni interioare, grafică, pictură va avea propria expoziţie în cadrul căreia lucrările vor fi prezentate de către realizatorii lor.

De asemenea, se vor prezenta expoziţii tematice şi se vor lansa reviste de artă, se vor prezenta concursuri şi tabere de artă fiind prezente la eveniment mai multe acociaţii ale artiştilor plastici, şcoli de artă din ţară şi centre culturale diverse.

– Gherman Andrada şi Csaszar Noemi / Sursa fotografiei: www.bzc.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts