Scandal în PNŢCD Cluj

Din oraş Politic

Disensiunile din interiorul PNŢCD continuă, iar la Cluj nu contenesc certurile între membrii filialeiDisensiunile din interiorul PNŢCD continuă, iar la Cluj nu contenesc certurile între membrii filialei.

După ce săptămâna trecută intrarea în sediul partidului a generat o altercaţie între Romulus Luca, preşedintele interimar al PNCŢD Cluj desemant de către Petre Miluţ, şi Ioan Feraru, preşedintele aceleiaşi formaţiuni politice, astăzi a fost din nou blocat accesul contestatului liderul interimar în sediul organizaţiei.

„Sediile trebuie să fie deschise întrucât începe campania electorală, nu avem timp de imaturităţile domnului Radu Sârbu de a schimba yale şi de a sigila sediul partidului. Am fost numit preşedinte interimar al PNŢCD Cluj de Biroul Naţional de Conducere al PNŢ, potrivit articolului 46 din statutul nostru”, a declarat Romulus Luca (foto).

La rândul său, Paul-Sorin Tiţa, vicepreşedintele PNŢCD Cluj şi preşedintele PNŢCD Cluj-Napoca, consideră reacţia lui Romulus Luca deplasată şi contrazice afirmaţiile acestuia: „Au luat decizia fiindcă noi suntem înăuntru până la o decizie a justiţiei în sens contrariu. Nu există nicio decizie de suspendare a mea din funcţie. În privinţa stabilirii preşedintelui partidului nu există o decizie definitivă, însă Comitetul Naţional de Conducere al PNŢCD, ales în acelaşi timp cu fostul preşedinte Miluţ, ia retras acestuia sprijinul politic”.

Scandalurile de nivel naţional din interiorul PNŢCD s-au extins treptat spre filialele judeţene ale partidului, situaţie care i-a determinat pe Petre Milut şi Radu Sârbu să se adreseze justiţiei pentru a se stabili cine este preşedintele legitim al partidului.

Alina Radulov

Foto: Paul Boca

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts