Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj are o nouă conducere

Din oraş Social

Inspectoratul Şcolar Judetean Cluj are o nouă conducereInspectoratul Şcolar Judeţean Cluj are o nouă conducere. Profesorul Ioan Radu Todea, a fost numit din ordinul Ministrului Învătământului în funcţia de inspector general adjunct până la organizarea concursurilor.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Victoriana Boşcăneanu a cerut încetarea detaşării ei de la Colegiul Naţional Pedagogic la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Acesta a mai fost numit, printr-un alt ordin al ministerului, şi inspector şcolar general interimar până la numirea noului inspector general. Deşi s-a schimbat conducerea, organigrama instituţiei rămâne în aceeaşi formă până la sfârşitul anului şcolar.

“Având în vedere că sunt situaţii în care trebuie să se asume o responsabilitate din partea conducătorului instituţiei, respectiv urmează mişcări de personal, decizii pentru formarea comisiilor de bacalaureat, de teze unice etc. care se emit conform legii doar de inspectorul general, a venit, ulterior, un alt ordin de la minister prin care îmi sunt delegate atribuţiunile de inspector şcolar general până la numirea noului inspector general” a declarat profesorul Ioan Radu Todea.

Întrebat despre afinităţile sale politice, Todea a declarat că este membru al Partidului Social Democrat de aproximativ 15 ani.

Simona Sauca

Foto: www.clujnapoca.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts