Săptămâna filmului italian la Cinema Mărăşti

Cultură Din oraş

Cinema Mărăşti prezină în perioada 21-27 noiembrie o serie de producţii în limba italiană cu ocazia săptămânii filmului italian.

Clujenii pot viziona de săptămâna viitoare la Cinematograful Mărăşti cele mai renumite producţii ale regizorilor italieni. Debutul se va face luni de la ora 16.00 cu filmul “La vita e bella” dar vor rula de asemenea şi alte filme importante. Spectatorii vor putea vedea totodată “Buongiorno Notte”, “La stella che non c’e”, “Stregati dalla luna”, “Delito in Formula 1 ”, “La dolce vita”,“L’assedio”, “Miracolo italiano” sau “Un giorno perfetto”.

Cei care vor participa la proiecţiile filmului trebuie să cunoască limba italiană deoarece filmele nu vor fi subtitrate în limba română.

Săptămâna filmului italian este organizată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu Centrul Cultural Italian Cluj-Napoca şi Colegiul Naţional George Bariţiu.

Biletele sunt disponibile la sediul Primăriei Mărăşti între orele 8.00-16.30 dar şi în incinta cinematografului cu 30 de minute înainte de producţie. Intrarea în cinematograf este gratuită în limita locurilor disponibile.

__________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts