Salonul mireselor 2011, la Expo Transilvania

Divertisment Eveniment

Sub sloganul “O nuntă reuşită începe cu noi”, Expo Transilvania a dat startul celei de-a VI-ea ediţie a “Salonului mireselor”. Cei 144 de expozanţi veniţi de pe întregul teritoriu al României îşi vor prezenta diversele oferte pe parcursul a patru zile, cât va dura evenimentul.

La această ediţie organizatorii au pregătit publicului vizitator pe lângă expoziţia propriu-zisă şi un program de manifestări. Câteva dintre acestea sunt demonstraţiile de coafură, machiaj, manichiură, bronzare organică.

Elementul care defineşte în acest an “Salonul mireselor” este avangardismul pe care il regăsim în modelele de rochii de mireasă, în dimensiunisile şi culorile nonconformiste de torturi, fie ele clasice, fie şocante, în originalitatea aranjării spaţiului în care se poate desfăşura o nuntă şi designul aranjamentelor şi buchetelor de flori naturale. Pentru viitoarele mirese care nu vor să cheltuiască o suma mare de bani pentru rochia de mireasă pot opta şi pentru închiriere.

Pe lângă rochii de mireasă, un loc aparte în expoziţie il au şi arajamentele florale. Fie că sunt special făcute pentru mireasă, naşă sau pentru designul sălii, ele constituie o parte importantă a fiecărei nunţi.

Torturi îmbrăcate în frişcă sau ciocolată, cu madarine sau torturi diplomat atrag atenţia vizitatorilor. O nouă pespectivă asupra tortului este adus în acest an la târg, tocmai pentru că laboratoarele de patiserie s-au întrecut în a crea cel mai aspectuos produs. Astfel, torturile au luat diferite forme, precum cea a unei genţi, a unui păun sau a unui corset.

Dacă rochia, costumul de mire, locaţia nunţii şi tortul au fost alese, trebuie găsit şi un fotograf care să imortalizeze momentele cele mai fericite ale mirilor. La mare căutare sunt acele firme care dau o perspectivă artistică asupra fotografiilor făcute.

Conform tradiţiei târgului şi la această ediţie se va desfăşura concursul “Mirii anului 2011”. Cei care vor să participe la concurs trebuie doar să completeze un talon, cu condiţia ca ei să aibă o dovadă a căsătoriei lor. Ziua de duminica va desemna norocoşii anului 2011.

________________________

Andreea Stăicuț, Raluca Şteţco

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts