S-a deschis Târgul de Mărţişor de la Casa TIFF

Din oraş Eveniment

Clujenii sunt aşteptaţi până mâine seară la Casa TIFF să achiziţioneze de la mărţişoare de diferite culori şi până la accesorii handmade, obiecte unicat, bijuterii originale sau chiar creaţii de designer.

Aproprierea zilei de 1 Martie i-a făcut pe organizatorii Târgului de Mărţişor de la Casa TIFF să aducă un număr cât mai variat de oferte pentru cei care vor să facă un cadou inspirat cu ocazia Mărţişorului dar şi a zile de 8 Martie. “Vă oferim anul acesta broşe cu aer vintage, în culori delicate sau cu imprimeuri florale, fundiţe pe aţă cu ţinte, papioane, cordeluţe, bentiţe sau clame de păr.” Unul dintre comercianţi a mai precizat că “acestea pot să reprezinte un cadou frumos de Mărţişor pentru că sunt feminine şi este important ca domnişoarele să poarte ceva feminin în această zi specială.”

De asemenea, pe lângă micile mărţişoare, există şi o gamă variată de obiecte lucrate manual. “Avem produse handmade, cutiuţe de bijuterii, tăvi de lemn decorate manual, ceasuri de perete, tăbliţe decorative, suporturi de şerveţele, brăţări din piele dar şi  mărţişoare din lut pictate manual şi lăcuite. Toate sunt unicat şi pot fi personalizate cu numele sau dedicaţii.” Pentru realizarea acestor obiecte este folosită o tehnică specială, tehnica şerveţelului.

Potrivit comercianţilor, oamenii preferă să cumpere în special bijuterii şi cutiuţe de bijuterii decorate manual, însă anul acesta, unii comercianţi au venit şi cu o ofertă mai specială, şi anume mărţişoarele cu pietre Swarovski.

_____________

Maren Weeger

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts