Clujenii pot participa la dezbaterile publice privind bugetul Clujului

Administraţie Din oraş

Primăria Cluj Napoca organizează trei zile de dezbateri publice pe tema proiectului de buget pe anul 2013, discuţii la care şi cetăţenii sunt aşteptaţi să ia parte.

Municipalitatea a stabilit un program pentru desfăşurarea acestor dezbateri care încep încă de marţi, 5 martie, de la ora 14:00 când va avea loc dezbaterea sectorială având ca temă infrastructura şi dezvoltarea, iar mai apoi joi, 7 martie, de la ora 16:00, are loc dezbaterea având ca temă educaţia şi alocările pentru cultură şi culte. Nu în ultimul rând, vineri, 8 martie, de la ora 12:00, are loc dezbaterea cu tema sănătatea şi asistenţa socială. Dezbaterile vor va avea loc în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca de pe strada Moţilor nr. 1-3.

Autorităţile locale  promit că toate sugestiile primite vor fi luate în considerare, pentru ca acest proiect să obţină o formă finală care să satisfacă cerinţele tuturor părţilor implicate.

Primarul Emil Boc a precizat că bugetul municipiului Cluj-Napoca propus pe 2013 are o valoare de 215 milioane de euro, cu aproximativ 8% mai mare în comparaţie cu bugetul rectificat pe 2012.

___________

Oana Alexa

Foto: napocanews.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts