S-a deschis Târgul Clujenilor

Din oraş UBB Radio

Expo Transilvania găzduieşte între 26 şi 30 mai Târgul Clujenilor. Expoziţia este deschisă în fiecare zi şi este dedicată tuturor celor care vor să-şi redecoreze locuinţele, să-şi schimbe garderoba cu haine de sezon, precum şi celor pasionaţi de grădinărit. La acest târg participă expozanţi din numeroase judeţe ale tării, dar şi din Ungaria cu produse diversificate, de la haine şi încălţăminte din piele,până la mobilă şi chiar fructe.

De asemenea, părinţii care vor să îşi înscrie copiii din tomană la o grădiniţă particulară, pot veni la Expo Transilvania unde vor găsi oferte tentante şi pe măsura bugetului lor la standurile reprezentanţilor de la  “Kids Zone” şi  “Teddy Bear”.

Printre expozanţi se află şi câteva agenţii de turism care s-au pregătit cu oferte cât mai avantajoase pentru cei care nu şi-au făcut încă planuri de concediu.

La Târgul Clujenilor a fost invitată şi Asociaţia Meşterilor Populari Clujeni, formată din 90 de meşteşugari care confecţionează obiecte şi icoane din lemn, dar şi articole vestimentare tradiţionale. “Vânzările merg din ce în ce mai prost în condiţiile crizei financiare în care ne aflăm, iar câştigurile nu mai sunt pe măsura muncii depuse de către meşteşugarii noştri. Am avut mai mult succes în străinătate decât la noi în ţară.”, a declarat directorul asociaţiei, Viorica Ciobanu.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10 :00 şi 20 :00, iar duminica până la ora 18 :00.

__________

Nicoleta Şincan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts