S-a deschis Memo 10, primul restaurant al Primăriei

Administraţie Social

Restaurantul „Memo 10”, primul restaurant care funcționează pe piața liberă din România și este deținut de o autoritate publică,  s-a deschis astăzi la Cluj-Napoca în locul fostei „Cofetării verzi”.

„Ne-am propus să aducem consumatorilor clujeni rețete noi, de casă, specifice bucătăriei

ardelenești, la prețuri cu 10% – 20 % mai mici decât cele practicate de concurență. Am venit în sprijinul clujenilor care lucrează sau locuiesc în zona centrală și doresc să servească o mâncare de calitate.”, ne-a declarat primarul Sorin Apostu.

Printre preparatele care se regăsesc în meniu se numără ciorba de fasole boabe (3 lei), pieptul de pui la grătar (4,9lei), salata de varză (2 lei), cotletul de porc (6 lei) și ouăle ochiuri (1 leu). De asemenea, băuturile au prețuri reduse, un suc la 0,5l costă 3 lei.

Restaurantul „Memo 10” este deschis de luni până vineri între orele 11-18 și sâmbătă între 10-14. Fumatul și consumul băuturilor alcoolice în local sunt interzise.

Capacitatea restaurantului este de 50 de locuri, iar personalul este format din 4 bucătari, doi ospătari și un casier. Costurile totale investite în acest proiect se ridică la 400 000 de lei, însă primarul Apostu estimează că în cel mult un an investiția va fi recuperată, ba mai mult locația va contribui la bugetul local.

_________

Ana Giol

Foto: Biroului mass-media al primăriei

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts