S-a anunțat prețul biletelor pentru meciul dintre România și Spania din Cupa Davis

Sport

teamr_gb

Federația Română de Tenis a anunțat astăzi într-un comunicat de presă că prețul unui bilet la meciul dintre România și Spania din Cupa Davis va fi de 90 de lei pe zi. Partida va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în perioada 15-17 iulie.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, vor avea acces gratuit și vor ocupa același loc cu adulții care-i însoțesc și care au bilet valabil.

Biletele vor putea fi achiziționate începând cu ziua de vineri, 20 mai 2016, de la ora 12. Acestea vor fi disponibile pe site-ul eventim.ro și în rețeaua Eventim, inclusiv la casieria Eventim din Iulius Mall.

Meciul dintre România și Spania este unul de mare interes pentru public și datorită faptului că Rafael Nadal, fostul lider mondial, câștigător al 14 turnee de Grand Slam și deținător al medaliei de aur la JO din 2008, va fi prezent în premieră în România. Spaniolul este obligat să mai participe la o acțiune de Cupa Davis a naționalei sale pentru a fi eligibil pentru Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro din această vară, iar partida cu România este ultima lui ocazie.

Înfruntarea dintre cele două naționale va conta pentru turul 2 al Grupei 1 din zona euro-africană. Astfel, echipa câștigătoare va urma să joace în barajul pentru calificarea în Grupa Mondială.

Gabriel Bucșa / Sursa foto: prosport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts