Rugbyştii dăruiesc mărţişoare în Piaţa Unirii

Din oraş Eveniment

Mii de mărţişoare au fost dăruite cu ocazia zilei de 1 Martie de către echipa de rugby a Universităţii Cluj alături de conducerea sa, în Piaţa Unirii şi pe Bulevardul Eroilor. Acesta este un prim eveniment de acest gen organizat de echipa de rugby, care, printr-o strategie de co-branding, promovează atât imaginea echipei, cât şi pe sponsorii acestei acţiuni.

Mărţişoarele au fost confecţionate în culorile Universităţii Cluj, alb-negru, în forma balonului oval, pentru a evidenţia simbolurile echipei. “Scopul final este să aducem oamenii la teren, să vadă un sport frumos, un sport elegant, care este foarte departe de a fi violent sau dur” a declarat Mihaela Rozor, fost preşedinte al secţiei de rugby din cadrul Clubului Sportiv Universitatea.

“Rolul de cenuşăreasă a rugby-ului clujean trebuie să se oprească aici şi să începem să creştem împreună cu comunitatea locală pentru că echipa chiar merită”, a adăugat Mihaela Rozor.

Acţiunea nu se rezumă doar la oferirea celor 2000 de mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor, echipa va merge alături de reprezentaţii ei la sediile partenerilor lor, demonstrându-şi solidaritatea.

Secţia de rugby a Universităţii Cluj a luat naştere în 1949, iar primul preşedinte al acestei secţii a fost profesorul Nicolae Ghircoiaşu. Printre cele mai mari realizări ale echipei se numără cele două Cupe ale României, în sezoanele 2001-2002 şi 2002-2003.

___________

Anca Scutelnicu

Foto: Călin Creţu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts