Romanian SuperBike continuă la Serres

Divertisment Eveniment

Calendarul competiţional Romanian SuperBike a deschis pentru piloţii români cea de a doua cursă care se va desfăşura pe circuitul de la Serres, în GreciaCalendarul competiţional Romanian SuperBike a deschis pentru piloţii români cea de a doua cursă care se va desfăşura pe circuitul de la Serres, în Grecia.

Localitatea grecească va oficia antrenamente, calificări, curse pe categorii şi cursuri de pilotaj organizate de şcoala Moto Evolution. Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 17 mai. Circuitul grecesc se află la o distanţă de 615 km de Bucureşti.

Prima etapă din Romanian SuperBike 2009, desfăşurată pe circuitul de la Brno din Cehia, s-a încheiat cu brio pentru Ionuţ Mistode şi Ionel Pascotă, care au obţinut primul loc la cursele SuperBike, respectiv SuperSport. La clasa A au avut loc 3 curse, două SuperBike şi una SuperSport, unde piloţii români şi-au dovedit priceperea în  acest sport al vitezei, care devine din ce în ce mai îndrăgit, aducând noi performanţe motociclismului românesc. Pista de la Serres este iubită de multi sportivi datorită configuraţiei sale care  le oferă şi celor mai puţini pricepuţi un rezultat bun.

Circuitul a găzduit până acum cinci curse oficiale în cadrul evenimentului Romanian SuperBike, iar sezonul competiţional 2009 a fost deschis cu antrenamentele din martie desfăşurate la Serres.

Alina Solovăstru

Foto: www.ucmsport.com (arhivă)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts