România – Insulele Feroe, în preliminariile EURO 2020 | LIVE TEXT

Sport

România debutează pe teren propriu în preliminariile EURO 2020 împotriva Insulelelor Feroe la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Meciul începe la ora 21:45.

FINAL DE MECI. România învinge cu 4-1 Insulele Feroe, la capătul unui meci controlat de la un cap la altul, și acumulează primele 3 puncte în clasamentul grupei F pentru EURO 2020.

Min. 77: Ultima schimbare la România, a ieșit Stanciu și a intrat Man.

Min. 76: După o combinație Stanciu, Cicaldău și Marin, acesta din urmă trage năpraznic de la 25 de metri, dar Nielsen este la post din nou.

Min. 69: A intrat Cicaldău, a ieșit Claudiu Keșeru.

Min. 63: GOOOL România! Pușcaș înscrie de la 16 metri o bijuterie de gol, cu un șut impecabil la vinclul porții, dintr-o plasă a lui Chipciu. Este 4-1 pentru echipa noastră.

Ocazie mare pentru România în minutul 61. Ianis Hagi este găsit la 16 metri singur și șutează din prima, Nielsen respinge cu greu, însă Pușcaș nu este atent și nu reușește să împingă mingea în poarta de la câțiva metri.

Min. 53: Olsen șutează din interiorul careului nostru, dar Tătărușanu respinge cu siguranță în lateral.

Min. 51: Acțiunile continuă la poarta feroeză. Pușcaș trage elegant de un apărător al oaspeților, intră în careu și centrează perfect, iar din 6 metri Ianis Hagi ratează lamentabil.

Min. 45: Prima schimbare la naționala României. A ieșit Romario Benzar și a intrat Ianis Hagi.

Min. 45+2: Prima repriză s-a încheiat. România conduce Feroe cu 3-1.

Min. 37: Ocazie mare pentru Feroe. Faero este găsit de Bartalsstovu liber în careu și acesta nu stă pe gânduri și trage din prima, însă Tătărușanu a respins. Faza nu s-a încheiat, iar Moți comite henț în careul nostru, astfel că Davidsen reduce prin diferență. Este 3-1.

Min. 35: Olsen reia peste poartă o centrare primită de la Joensen.

Min. 33: Se anunță un festival de goluri aici, pe stadionul lui CFR. Keșeru face dubla în minutul 33, după ce a reluat frumos din 8 metri o centrre primită de la același Stanciu.

Min. 30: România se despinde repede pe tabela de marcaj. Keșeru recuperează în careul oaspeților și face 2-0.

Min. 25: România deschide scorul prin Ciprian Deac, după o fază ce nu anunța nimic. Ciprian Deac marchează pentru 1-o, după o centrare a lui Stanciu cu exteriorul.

Min. 16: Cartonaș galben pentru Nicolae Stanciu, după un fault asupra feroezului Vatnsdal.

Min. 15: Primul cartonaș galben al patidei îl vede mijlocașul stânga feroez, Joensen.

Min. 11: Primul corner al partidei l-au avut oaspeții e astăzi din Feroe, după ce fostul dinamovist Bartalsstovu a centrat destul de periculos în careul nostru, iar Moți a respins. 

UPDATE 21:45: A început partida România – Insulele Feroe. 

Formula de start a României de astăzi (4-4-2):

12 Ciprian Tătărușanu – 2 Romario Benzar, 4 Cosmin Moți, 21 Dragoș Grigore, 11 Nicușor Bancu – 10 Nicolae Stanciu, 18 Răzvan Marin, 7 Alexandru Chipciu, 17 Ciprian Deac – 3 Claudiu Keșeru, 9 George Pușcaș. Antrenor: Cosmin Contra.

Insulele Feroe (4-4-1-1):

Nielsen – Rolantsson, Gregersen, Odmar, Davidsen – Bartalsstovu, Vatnsdal, Hendriksson, Joensen – Hansson, Andrasson Olsen.

Corespondent la fața locului: Andrei-Ionuț Bocancea

Sursa fotografiei: www.frf.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts