Revista “Patria” reapare la Cluj

Din oraş Media

Valorile satului, tradiția, familia sunt câteva dintre temele care vor fi abordate în revista Patria, aflată la seria a 3-a, publicaţie care a jucat un rol esenţial pentru ideea românească şi presa ardeleană şi clujeană între 1919 şi 1938.

 

“Proiectul a început undeva la mijloc lunii decembrie, după două luni de povești. Poate că eu am fost cel care am încercat să accelerez lucrurile așa că toate neînregulile care au apărut pe parcurs, tensiune și produsul final, 99% îmi aparține”, a declarat inițiatorul revistei, Mircea Sabin.

 

Revista ”Patria” sub conducerea lui Iacob Altman a adunat o serie de oameni care doresc ”revigorarea unui spirit și renașterea unei atitudini” precum declară Mircea Sabin, iar printre ei se numără Sorin Grecu, Dan Horea, Angelica Pușcaș şi Tiberiu Fărcaș.

 

”S-a pus foarte mult suflet, s-a muncit foarte mult, benevol(…).Mai important este că acest produs a ieșit în cele din urmă și arată bine”, a declarat liderul PNȚCD, Dan Horea.

 

Pe lânga versiunea tipărită, revista ”Patria” va apărea și în format online. Pe site se vor găsi toate materialele primului număr precum și materialele care vor fi publicate în următoarele numere, pentru a ușura accesul celor din diasporă.

 

_____________

 

Andreea Stăicuț

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts