La mulţi ani, OSUBB! FOTO

Educaţie Eveniment

Organizaţia Studenţilor din Universitatea „Babeş Bolyai” ( OSUBB) a sărbătorit astăzi 14 ani de activitate, printr-o Gală la care au participat membrii şi colaboratorii organizaţiei.

„Sunem o echipă tânără care crede în schimbarea societăţii. Vrem să credem că suntem viitorul care va aduce un bine societăţii”, a declarat Nicoleta Straton, preşedinte OSUBB.

Nicoleta Straton susţine că „am învăţat în ultimii doi ani, de când fac parte din familia OSUBB, mai mult decât aş fi învăţat în mult mai mult timp ca angajat.”.

În cadrul ceremoniei ce s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor li s-au acordat diplome de „alumni” membrilor care de-a lungul timpului au avut o activitate deosebită în organizaţie. De asemenea, foştii preşedinţi ai organizaţiei precum şi alţi membri de valoare pe care i-a avut OSUBB în cei 14 ani de activitate au primit diplome de membri de onoare.

OSUBB a premiat cu această ocazie şi organizaţiile partenere din Cluj şi întreaga ţară.

Dar pentru că Organizaţiei Studenţilor din Universitatea „Babeş Bolyai” îi pasă de studenţi, Gala a găzduit şi premierea celor mai buni 40 de studenţi din UBB. Aceştia au fost selectaţi şi premiaţi de revista studenţească “Go Free”, în funcţie de participarea la  diferite evenimente, sau de câştigarea unor premii naţionale şi internaţionale. Printre premianţi s-au numărat mai mulţi actuali şi foşti membri ai redacţiilor UBB Radio şi UBB TV.

Mulţumim echipei „Go Free” şi urăm Organizaţiei Studenţilor din Universitatea „Babeş Bolyai” cât mai mulţi ani de reprezentare studenţească!

[imagebrowser id=147]

______

Mara Rusu

Foto: Ovidiu Duţă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts