Real Madrid câștigă Liga Campionilor pentru a treia oară într-un rând

Sport

Real Madrid a câștigat Liga Campionilor pentru al treilea an consecutiv grație unui efort de la Gareth Bale, în timp ce portarul Liverpool, Loris Karius a avut o noapte groaznică în Ucraina, scorul final 3-1.

Prima jumătate a început cu Liverpool şi presiune pentru Real, luptându-se împotriva celor trei din Liverpool Sadio Mane, Mo Salah și Roberto Firmino, dar o rănire controversată a umărului lui Mo Salah, după ce Sergio Ramos la tras în jos, a dus la un schimb brusc al meciului.

Gareth Bale a venit de pe bancă pentru a marca în a doua repriză. Lui Bale i-a luat puțin peste două minute, după înlocuirea lui Isco, pentru a marca probabil cel mai fenomenal gol din istoria Ligii Campionilor.

Cel de-al doilea gol a lui Bale și cel care a asigurat titlul pentru Real a fost o greșeală îngrozitoare de la Loris Karius. Portarul Liverpool fusese deja vinovat pentru ca Los Blancos a intrat în urmă când a aruncat mingea la Karim Benzema ce în rezultat a intrat în poartă.

Sadio Mane a egalat la 1-1 pentru a da speranța echipei lui Jurgen Klopp, dar în realitate, în momentul în care Salah a fost rănit, cu lacrimi în ochi și cu speranţele la Cupa Mondială posibil distruse pentru acesta, Liverpool nu puteau face faţă.

Înainte de joc, lupta dintre Salah și Cristiano Ronaldo s-a luat drept lupta pentru Ballon d’Or de anul acesta, dar niciunul nu a reușit în cele din urmă să-și arate performanţele.

Înainte de finală de anul trecut nici o echipă nu a câștigat niciodată Liga Campionilor de două ori la rând, acum Real a câștigat de trei ori la rând, este o istorie făcută de Zidane, Ronaldo, Bale și întreaga parte.

– Agapi Daniel / Sursa fotografiei: Sportbible.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts