Publicitate video în Facebook messenger | Aplicația de chat Facebook Messenger primește publicitate video auto play în interiorul conversațiilor

Tech

Facebook a aruncat o privire asupra apicației Messenger și a luat decizia să introducă reclame video pe lângă cele statice din cauza faptului că în aplicația principală, spațiul a fost epuizat.

Stefanos Loukakos, care conduce afacerea de anunțuri Messenger, afirmă: „Prioritatea de top pentru noi este experiența utilizatorului. Cu toate acestea, semnele de până acum, când am testat anunțurile de bază, nu au afișat nicio modificare cu privire la modul în care utilizatorii au utilizat platforma sau câte mesaje au fost trimise.”

Aplicația Facebook messenger a fost acuzată de mai multe ori de alungul timpului pentru bloating, iar acest lucru nu va ajuta la atenuarea siguranței utilizatorilor cu privire la transformarea acestuia într-un mod intuitiv de a utiliza aplicația de chat, așa cum a promis Facebook.

Perioada de testare a clipurilor video în conversații a pornit Luni, iar comportamentul utilizatorilor va influența planurile de viitor pentru această platformă.

Facebook messenger a fost lansat pe 9 August 2011 pentru sistemele de operare IOS și Android. În prezent, peste un miliard de utilizatori al rețelei de socializare folosesc aplicația de Messaging. Funcția de apel video a fost introdusă pe data de 27 Aprilie 2015, care a fost primită cu brațele deschise de către public.

– Jozsef Hăinală / Sursa fotografiei: bgr.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts