PSD şi PDL la Palatul Cotroceni

Administraţie Politic

Lideri ai PSD şi PDL vor merge astăzi la Palatul Cotroceni unde se vor întâlni cu preşedintele Traian Băsescu pentru noi discuţii, înaintea declaraţiei oficiale a şefului statului anunţată de administraţia prezidenţială pentru ora 13

Din partea PSD vor lua parte la discuţii Mircea Geoană şi Ilie Sârbu. Din delegaţia PDL fac parte Emil Boc, Adriean Videanu, Theodor Stolojan şi Gheorghe Flutur. Şi liderii UDMR au confirmat că au fost convocaţi la Cotroceni.


Miron Mitrea a declarat înaintea acestei întâlniri la sediul central al PSD că în momentul de faţă se discută propunerea PSD ca premierul să aparţină doi ani PSD şi următorii doi ani PDL. Senatorul PSD a mai adăugat faptul că, în condiţiile în care PSD şi PDL constituie o majoritate parlamentară de peste 70%, un al treilea partener, respectiv UDMR, nu are ce să caute în această formulă.

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a anunţat, astăzi, că, în urma întâlnirii cu liderii PDL, democrat-liberalii îşi menţin poziţia ca reprezentanţii UDMR să facă parte din viitoarea formulă guvernamentală. Despre declaraţiile reprezentanţilor PSD, Marko a spus că, în acest moment, totul ţine de decizia PDL, care este partidul cel mai mare dintr-o posibilă coaliţie.

Traian Băsescu va susţine o declaraţie de presă la ora 13.00, la Palatul Cotroceni.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts