PSD Cluj cere demisia lui Sorin Apostu

Administraţie Politic

PSD Cluj îi cere încă o dată lui Sorin Apostu demisia de urgenţă din funcţia de primar.

“Știm că PDL a inventat procedură prin care Apostu a făcut cerere de excludere din partid tocmai pentru ca primarul acuzat de luare de mită în formă continuată să nu își piardă mandatul. Acest fapt nu este decât dovada protecţiei politice de care se bucură Sorin Apostu. Nu suntem atât de naivi încât să credem că faptele lui Apostu nu au fost cunoscute de şefii săi de la Bucureşti, dar mai ales de mentorul său, Emil Boc.”, a declarat Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj într-un comunicat de presă.

Edilul Clujului, Sorin Apostu a primit în data de 9 noiembrie mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de luare de mită în formă continuată. De asemenea, el a fost exclus din Partidul Democrat Liberal (PDL), unde deţinea funcţia de preşedinte al organizaţiei Cluj-Napoca.

Motivele aresării primarului Sorin Apostu sunt numeroase, cel principal este faptul că primit mită în valoare de 45.000 de euro şi, împreună cu Călin Mihai Stoia, directorul Brantner România ar fi urmat să pregătească noi infracţiuni.

____________________

Anca Scutelnicu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts