Proiecte ecologice propuse în cadrul Green Week

Eveniment Mediu

Evenimentul ecologist Green Week a continuat astăzi cu o conferinţă a ONG-urilor, unde un număr mare de organizaţii eco şi-au propus proiectele pentru crearea unui eveniment masiv verde.

“În principiu ne-am întâlnit pentru a pune bazele unui eveniment comun pe teme ecologiste, la care să participe organizaţiile studenţeşti cu capital uman mai numeros, alături de organizaţiile ecologiste”, a declarat Bogdan Vlagă, fost membru al organizaţiei studenţeşti BEST.

Printre proiectele propuse s-au numărat cel al ONG-ului Ecoasist, “Let’s do it Romania” care propune curăţenie în toată ţara într-o singură zi, şi cel al ONG-ului ”Floare de colţ”, care a propus Campus ECO-Cluj, proiect de reducere a generării deşeurilor în campusurile universitare.

Scopul Green Week este de sensibilizare, conştientizare şi educare în rândul studenţilor cu privire la problemele mediului.

Evenimentul ecologist Green Week va continua până în 5 martie, iar programul va mai conţine o conferinţă pe tema “Dezvoltare urbană ecologică”, un workshop eco  şi se va încheia cu un Green Party.

Delia Marinescu

Adelina Pârvu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts