Programul Youthbank la a treia ediţie

Din oraş UBB Radio

Ioana Stupariu, membru al echipei Youthbank

În perioada 23 februarie-13 martie, echipa YouthBank invită liceenii clujeni să participe la concursul de proiecte care îi recompensează cu premii în valoare de 30.000 RON.

Aflat la cea de-a treia ediţie, programul Youthbank este implementat în plan local de Fundaţia Comunitară Cluj, în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale. Proiectul este administrat de tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani. Scopul acestuia este constituirea şi promovarea într-o manieră transparentă a unui fond destinat proiectelor implementate de către tinerii clujeni pentru dezvoltarea comunităţii locale.

“Odată ajunşi la data de 14 martie vom începe etapa de preselecţie a aplicaţiilor, care va ţine aproximativ nouă zile, până în 22 martie. Noi urmărim să identificăm punctele tari şi punctele slabe ale fiecărui proiect, să verificăm dacă aceste criterii de eligibilitate sunt respectate pentru a putea trece la etapa următoare, la selecţie, să verificăm dacă bugetul prezentat de echipe este unul structurat, realist “, a explicat Ioana Stupariu (foto), membru al echipe Youthbank.

Suma maximă care poate fi acordată unui proiect este de 3.000 RON. Proiectele propuse se vor desfăşura pe aria geografică a judeţului Cluj şi pot acoperi orice domeniu.

Alina Radulov

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts