Investitorii finlandezi sunt interesaţi de Cluj

Administraţie Politic

Ambasadorul Finlandei în România, Irmeli Mustonen, s-a întâlnit cu primarul ApostuAflat în vizită în judeţul Cluj, ambasadorul Finlandei în România, Irmeli Mustonen (foto stânga), s-a întâlnit cu Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu.

Cei doi oficiali au discutat despre oportunităţile pe care investitorii finlandezi le au în oraşul Cluj-Napoca. Scopul vizitei este familiarizarea cu ţara noastră şi evaluarea potenţialului economic deţinut de regiunile acesteia.

“Am schimbat impresii, dorinţe legate de venirea unor investitori către Cluj-Napoca, în special în domeniul IT. Aceştia consideră că municipiul Cluj-Napoca reprezintă în continuare un punct de atracţie pe harta investitorilor. Ni s-a recomandat să păstrăm aceeaşi poziţie deschisă în faţa investitorilor, pentru a-i ajuta şi încuraja să vină în Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj”, a declarat Sorin Apostu.

Programul diplomatului prevede, de asemenea, vizitarea celei mai mari universităţi clujene, Babeş-Bolyai, dar şi a fabricii Nokia, de la Jucu.  Deplasarea se încadrează într-un tur care se va desfăşura pe tot parcursul lunii februarie.

Aflat doar de câteva luni în România, ambasadorul Finlandei, Irmeli Mustonen, se află la prima vizită în judeţul Cluj.

Alina Radulov

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts