Programul de internship la Guvernul României a fost lansat

Educaţie Studenti

Peste 100 de tineri studenți sau absolvenți interesați să își dezvolte o carieră în administrația publică vor participa, în perioada 17 iulie – 18 septembrie, la cea de-a V-a ediție a programului de internship organizat de Guvernul României la Palatul Victoria.

Tinerii interesaţi de o carieră în administraţia publică centrală se pot înscrie, începând de astăzi (n.r. 24 aprilie), la Programul Oficial de Internship al Guvernului României. Programul este destinat tinerilor români cu vârsta maximă de 25 de ani, studenţi sau recent absolvenţi ai unei universităţi din România ori din afara ţării. Formularul de înscriere este disponibil la adresa http://internship.gov.ro/profil şi va putea fi accesat până la data de 9 mai 2017, ora 23:59

a anunțat Executivul, pe pagina oficială de Facebook.

Tinerii interesați pot obține una dintre pozițiile de intern în cele peste 75 de domenii de studii, beneficiind de o bursă în valoare 1.000 de lei pe lună, în schimbul participării timp de cel puţin 6 ore pe zi la activităţile Guvernului sau ale celor 51 de instituţii din subordinea acestuia.

Înscrierile se realizează între 24 aprilie și 9 mai online, iar între 9 și 28 mai candidaturile vor fi evaluate. Interviurile se vor desfășura, de asemenea, online, în perioada 29 mai – 18 iunie, iar în 26 iunie vor fi anunțate rezultatele finale, urmând ca, în 17 iulie, să aibă loc deschiderea Programului de Internship.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei:

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts