Primăria Cluj-Napoca a lansat aplicația Cluj Now

Din oraş

Primăria Municipiului Cluj-Napoca a lansat luni, 23 aprilie 2018, aplicația Cluj Now, prin intermediul căreia utilizatorii vor primi informații legate de evenimentele și lucrările care au loc în orașul Cluj-Napoca.

Aplicația Cluj Now este oferită gratuit utilizatorilor de către Primăria Cluj-Napoca și este realizată de compania clujeană Life is Hard, membră a clusterului Cluj IT, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și Inovare în IT. Permite vizualizarea pe hartă în timp real a evenimentelor semnalate prin notificări transmise de municipalitate. Utilizatorii au posibilitatea să selecteze cartierele din care doresc să primească notificări; aplicația oferă implicit notificări din toate zonele orașului dacă se selectează opțiunea „Tot orașul”.

„Cu fiecare nou serviciu sau produs oferit cetățenilor care utilizează tehnologia pentru o viață mai ușoară în mediul urban, consolidăm obiectivul Clujului de a fi un adevărat Digital Innovation Hub, un oraș *smart*”, a declarat Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Aplicația Cluj Now este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android și iOS.

– Teodora-Maria Bilț 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts