Familiile afectate de explozia de pe str. Paris primesc ajutoare

Administraţie Eveniment

Explozie pe str. ParisPrimăria municipiului Cluj-Napoca acordă ajutor de urgenţă familiilor afectate de explozia de azi-noapte de pe strada Paris.

“Am dispus furnizarea de hrană rece şi caldă pentru cinci familii din imobilul situat în imediata apropiere a locului exploziei, pentru că, până la finalizarea verificărilor reprezentanţilor companiilor de Gaz şi Electricitate, imobilul în care locuiesc a fost debranşat pentru siguranţă. Totodată le-am oferit posibilitatea celor care au locuinţele afectate de explozie să primească adăpost în condiţii de Explozie pe str. Parisurgenţă, ofertă pe care, însă, aceştia au declinat-o, explicând că se vor caza la rude”, a declarat viceprimarul Radu Moisin.

Primăria a mai dispus igienizarea domeniului public, dar şi a curţilor imobilelor afectate de moloz, sticlă spartă sau aşchii, în scopul reluării circulaţiei în condiţii optime. În acest sens, lucrările au fost efectuate în cursul nopţii de către compania de salubritate Brantner –Veres SA.

Explozie pe str. ParisDirecţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca a identificat la faţa locului 19 familii direct afectate de explozie, care locuiau în 14 imobile învecinate.

În cursul zilei de luni se va întruni o Comisie de analiză a cazurilor care necesită ajutoare de urgenţă şi se vor stabili măsurile pe care muncipalitatea le poate lua pentru a-i ajuta pe clujenii afectaţi de acest incident.

Mara Rusu

Foto: Ovidiu Duţă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts