Prima zi de neuitat la Untold Festival

Eveniment

O dată cu lăsarea serii, stadionul Cluj Arena a căpătat viață datorită jocurilor de lumini, laserelor colorate dar și a agitației care s-a creat la mult așteptatul festival al verii Untold.

 Startul concertului la dat Șuie Paparude la ora 18:00, atunci când erau în jur de 10 000 de persoane, numărul lor crescând tot mai mult de la ora 19:00 în momentul când faimosul cântăreț britanic Tom Odell a urcat pe scenă. Publicul a fredonat împreună cu artistul versurile melodiilor sale.

 Pe lângă artiștii prezenți la festival, s-au numărat și fotografii care nu pierdeau niciun moment, mortalizând orice gest al fiecărui participant. În cadrul festivalului s-a organizat un concurs dedicat fotografilor profesioniști și amatori intitulat “The Untold Faces”. Scopul său este acela de a aduce împreună oamenii veniți din diverse țări, dar și e a crea un sentiment de prietenie.

Participanții au fost dezamăgiți de DJ-ul britanic Duke Dumont care și-a anulat concertul în ultimul moment, dar care a fost înlocuit cu Lost Frequencis care a urcat pe scenă mai devreme decât era programat.

Gazonul stadionului era plin de specatori, aproximativ 30 000 atunci când cei trei dj: Fedde Le Grand, Dimitri Vegas& Like Mike au creat o atmosferă de neuitat dupa ora 00:00.

Punctul culminant al concertului va fi atins astăzi de Avicii, dj remixer, originar din Suedia, care este programat să remixeze după miezul nopții în jurul orei 1:30.

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: www.monitorulcj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts