Posibile noi 400 de locuri de muncă în comuna clujeană Jucu

Economie Social

Grupul suedez Ikea ar putea deschide o unitate de producție în Parcul Tetarom 3 din comuna clujeană Jucu, potrivit consilierului județean PSD Remus Lăpușan.

SIM1814_16_30bf95ddf6

Consilierul județean și președinte al PSD, remus Lăpușan a declarat ieri la o conferința de presă că autoritațile județene vor extinde Parcul Industrial Tetarom 3 cu o suprafață de 24 de hectare, de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj către Tetarom. Acesta a continuat să explice că această extindere a parcului este pentru a permite unei firme din industria lemnului și a mobilei să înființeze o unitate de producție.

Suntem într-o fază destul de avansată şi, în momentul în care Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu va fi extins cu 24 de hectare, există un investitor străin care să vină să investească şi să înfiinţeze o unitate de producţie. Este vorba despre o firmă din industria lemnului şi mobilei, care va crea circa 400 de locuri de muncă.

a declarat președintele PSD.

Potrivit Mediafax, surse din mediul economic clujean au declarant joi, că este vorba despre producătorul suedez de mobilă Ikea. Grupul suedez Ikea a fost fondat în 1943 de Ingvar Kamprad. Averea lui Kamprad şi a familiei sale este evaluată la 3,3 miliarde de dolari în cel mai recent top al Forbes privind miliardarii lumii.

– Victoria Nicoleta Algeorge / Sursa fotografiei: Metropotam.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts