Podcast UBB Radio | Școala Altfel la UBB RADIO și UBB TV

UBB Radio

  Sc Altfel UBB RADIo 2

Sc Altfel UBB TVSc Altfel UBB TV 2

UBB Radio Sapt Altfel 1Sc Altfel UBB TV 3Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai a fost gazda elevilor claselor a XI-a și a XII-a care au avut ocazia să participe la numeroase cursuri organizate de fiecare Departament al FSPAC.

Pentru elevii de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” și de la Liceul Teoretic ”Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca, dar și pentru cei de la Colegiul Național ”Mihai Viteazu” dinTurda și de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” Hațeg, “Săptămâna Alfel” a însemnat și o experiență …audio-vizuală pentru că programul lor a cuprins și un curs de Tehnici radio și TV

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează un post de radio și cum se realizează un program în direct, viitori studenți au intrat live în matinalul de la ora 9:00, de la UBB RADIO ONLINE, împărtășindu-lecelorlalți planurile de viitor. De asemenea, aceștia au participat la realizarea unui jurnal de știri în Studioul UBB TV unde, prin rotație, au avut rolul de cameraman, crainic TV, asistenți regie – prezentarea știrilor de pe prompter stârnind un real interes în rândul liceenilor.  

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts