Piraţii dau startul la Comedy Cluj

Din oraş Divertisment

Filmul “Piraţii radioului” a deschis seara trecută cea de-a doua ediţie a Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj. Peste 900 de cinefili au vizionat filmul la Cinema Republica.

“Aceasta a doua ediţie nu e doar o urmare a primei, ci este o ediţie mult îmbunătăţită.”, declară directorul festivalului Sorin Dan. Tot acesta mai susţine faptul că în această ediţie s-a încercat o prezentare cât mai exhaustivă a tipurilor de comedii, luându-se în calcul şi diferenţele culturale în ceea ce priveşte percepţia umorului: “Ceva poate provoca hohote de râs  spectatorilor dintr-o ţară, iar în altă ţară să nu stârnească nici măcar un zâmbet”

Clujul rămâne pentru următoarele nouă zile casa filmelor de comedie, iar astăzi ne  invită la încă o porţie de râs la una dintre locaţiile: Cinema Republica, Cinema Arta, Casa Tranzit şi Drive-in Polus Center.

Organizatorii au pregătit pentru ziua de duminică  o proiecţie specială pentru copii- filmul “Păcală” la Cinema Arta, de la ora 11. Intrarea la acest film este liberă.

______

Andrada Lăutaru

Foto: Bogdan Beşliu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts