Photo Happening-ul de Primăvară a început

Eveniment

Studenții și profesorii vor putea fi din nou fotografiați la cea de-a doua ediție a Photo Happening-ului desfășurat  în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Departamentul de Jurnalism al FSPAC, în parteneriat cu ArtImage organizează în zilele de 2, 3 și 4 aprilie, între orele 10.00 și 18.00 sesiunea de fotografii de primăvară într-un studio amenajat în interiorul facultății.

Organizatorii acestui eveniment își propun să aducă primăvara în fotografii pline de culoare verde sau orice alt simbol și îi invită pe studenți și profesori să se lase fotografiați.

“Ideea e aceeași, doar că acum avem mai multă experiență”, a afirmat Ioana Filipaș, una dintre organizatorii și fotografii acestui eveniment.

În data de 7 aprilie cei care s-au lăsat fotogafiați pe parcursul celor trei zile vor putea să-și descarce fotografiile de pe pagina de Facebook a Departamentului de Jurnalism (https://www.facebook.com/JurnalismUBB). De asemenea, fotografía care strânge cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook va fi developată pe hârtie foto și oferită cadou  studentului sau studenților respectivi.

“Am participat și la prima ediție și imi doresc să mai particip și acum deoarece mi-a plăcut foarte mult ideea. De asemenea, rămân niste amintiri foarte plăcute”, a afirmat o studentă prezentă la eveniment.

Totodată, studenții din afara fotoclubului sunt invitați să surprindă în fotografii (realizate de pe orice aparat foto sau telefon mobil) atmosfera evenimetului, iar cea mai reușită fotografie va primi un premiu surpriză.

_______________

Nicoleta Algeorge

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts