Petre Roman nu mai poate contesta raportul de incompatibilitate al ANI

Politic

petre-roman

Parlamentarul Petre Roman nu mai poate contesta raportul de incompatibilitate al ANI pe numele său, în urma deciziei Agenției Naționale de Integritate de respingere a cererii de reexaminare a deciziei sale de chemare în judecată.

Prin urmare, conform deciziei Tribunalului București, se va menține raportul ANI, prin care s-a constatat că acesta se află în incompatibilitate.

Petre Roman a contestat în aprilie 2014 raportul la Tribunalul Capitalei, însă instanța i-a respins contestația în 9 septembrie 2014. Printre motivele de anulare a cererii de chemare în judecată formate de parlamentar la adresa ANI, se numără și lipsa unei dovezi prin care să se demonstreze achitarea, din partea acestuia, a taxei de timbru.

Astfel, conform Mediafax.ro, Agenţia Naţională de Integritate a cerut Camerei Deputaţilor revocarea din funcţie a lui Petre Roman, după ce raportul privind incompatibilitatea acestuia a rămas definitiv, Curtea de Apel Bucureşti anunţând că nu a fost făcută nicio contestaţie în acest caz.

– Alexandra Boierean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts