Peste 80 de companii își prezintă ofertele de muncă la Târgul de Cariere Cluj Global

Din oraş Studenti

O nouă ediție a Târgului de Cariere Cluj Global are loc marți și miercuri, între orele 10:00-19:00, respectiv 10:00-17:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. La această ediție vor fi prezente peste 80 de companii și organizații care au de oferit oportunități de carieră celor interesați.

Participanții vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, intershipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Pentru prima dată în cadrul evenimentului de recrutare va fi amenajată o zonă de startupuri, cărora li s-a dat posibilitatea să participe gratuit la eveniment în semn de încurajare a micilor afaceri aflate la început de drum. Aceasta nu este singura noutate; totodată vizitatorilor le pot fi testate abilitățile intelectuale, o serie de trasături de personalitate, interesele profesionale și valorile pe care le au, de către psihologul Valentina Sava.

La ediția din această primăvară reprezentanții evenimentului vor recruta viitorii voluntari pentru fesivalul de muzică din acest an, care va avea loc la Castelul Banffy de la Bonțida. De asemenea, toți participanții la Târgul de Cariere vor avea ocazia să câștige un abonament gratuit la Electric Castle 2018.

Pe lângă companiile prezente, organizatorii au pregătit și zone de relaxare pentru vizitatori.

Târgul de Cariere Cluj Global a ajuns la a 24-a ediție, iar intrarea este gratuită.

– Andreea Bârsan / Sursa foto: TdC Cluj

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts