Peste 3000 de vizitatori în prima zi a târgului de cariere

Din oraş Eveniment

Târgul de Cariere, organizat la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, a adunat astăzi peste 3000 de vizitatori interesați de locuri de muncă.

„Ofertele se adresează șomerilor și oameni cu calificare foarte mică, dar și oamenilor cu calificări în IT, project management, chiar manageri pe anumite divizii. Locurile sunt destul de variate.”, a declarat organizatorul evenimentului, Mihai Cotos.

Firmele prezente la cea de-a 10-a ediție a Târgului de Cariere activează în domenii diverse, însă cele mai multe oferte sunt pentru IT și economie.

De asemenea, companiile oferă joburi și în agricultură, construcții, consultanță, comerț și servicii.

„Am venit să îmi caut un job sau o colaborare pe măsura pregătirii mele. Am o experiență de peste 30 de ani în automatizări, electronice și IT. Oferta este însă destul de slabă după părerea mea.”, a declarat Kaszoni Bencze, unul dintre vizitatori.

„Sunt în an terminal la Automatică și Calculatoare și doresc să mă angajez. M-am gândit că acest târg este o oportunitate pentru mine, mai ales că sunt adunate atât de multe firme într-un loc și îmi este mai ușor așa să îmi găsesc ce mă interesează. Am  mai mers și la companii care vizează alte domenii decât cel care mă interesează. Am fost la o firmă care se ocupă de echipamente sportive și mi-a plăcut felul în care este prezentată oferta.”, a spus unul dintre studenții prezenți la târg.

Cei interesați să își găsească un loc de muncă, pot vizita și mâine târgul, între orele 10 și 16.

___________

Ana Giol

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts