Percheziții în județul Argeș

Social

mediafax

Polițiștii din județul Argeș au efectuat în această dimineață nouă percheziții cu unele nereguli care privesc gestionarea rețelelor electirce. Printre cei implicați în dosar care are un prejudiciu de două milioane de euro, se află și directorul CEZ, Ștefan Frântu, firma neplătind impozitul pe profit.

Autoritățile din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, demarează o investigare care privește activitățiile infracționale a încă două persoane bănuite de abuz în serviciu. Până în momentul de față, s-a putut afla doar ca un bărbat ar fi sprijinit o societate comercială cu scopul de a putea obține lucrari la rețeaua de instalații electrice.

Începând cu anul 2005, grupul CEZ este prezent pe piața românească, moment în care firma a preluat compania de distribuție Electircă Oltenia SA. Toate afacerile care au loc în cadrul acestei firme sunt reprezentate de opt companii: CEZ Distribuție, CEZ Romania, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development și TMK Hydroenergy Power.

– Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: mediafax.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts