Percheziții DNA la CFR și la sediul unei companii private de transport feroviar

Infracțiuni

AUDIERI - CARDURI - FALSIFICARE - DIICOT - BUCURESTI

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac astăzi, în București, Brașov și Ilfov, percheziții la sediul companiei private RC-CF Trans Brașov, la Compania Națională CFR SA și la Regionala CFR Brașov, anunță Mediafax.

Reprezentanții companiilor sunt audiați într-un dosar privind infracțiuni de corupție în domeniul feroviar și al transportului privat de călători. Florin Hădărean, directorul operatorului privat Regiotrans a fost adus cu mandat la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care oficiali din Ministerul Transporturilor și CFR sunt acuzați de luare de mită în scopul favorizării unor firme la licitații.

Conform Mediafax.ro, în acest dosar mai sunt vizați și Costache Nicolau, fost director al CFR Infrastructură Regionala Brașov, Vasilea Fanea, administratorul Vest Construct, dar și Claudiu Dumitrescu, director în Ministerul Transporturilor.

Procurorii anticorupţie beneficiază, în acest caz, de sprijinul Serviciului Român de Informaţii şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: Ziua Veche

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts