Peninsula 2011- Ziua 1

Divertisment

Ediția din 2011 a festivalului Tuborg Green Fest Peninsula a început pe o căldură toropitoare, cu o scenă nouă și un layout schimbat al scenelor dar același spirit tânăr. Peninsula a început cu muzică bună și un public entuziast.

Un început energic a fost oferit de către cei de la Recycle Bin pe Main Stage-ul festivalului Tuborg Green Fest Peninsula. Cu un public destul de restrâns dar entuziast, cei de la Recycle au reușit să șocheze plăcut cu un cover după Anda Adam și Alex.

Au urmat cei de la Zdob și Zdub, care cu o explozie de sunet au adus peninsularii la Main Stage cât ai zice “Basul și cu toba mare!”. Binecunoscutele pogo transformate în hore au fost și ele prezente într-un public entuziast, care s-a apucat să scandeze “România” – o imagine ciudată pentru Peninsula.

Kiss Stage i-a primit pe cei de la K’s Choice, cu un sunet chillout pe care oricine, oricât ar vrea, nu ar putea să nu-l placă. Chiar dacă o parte din public era prea fumat să mai reacționeze, cei destui de treji să stea în picioare au cântat și au aplaudat alături de trupa belgiană.

Seara a fost încheiată de către germanii de la Guano Apes, care în timpul conferinței de presă de dinaintea concertului au declarat foarte senin că “We really don’t give a s**t what critics say”. Un concert puțin mai scurt decât programat, cu o pauză de 15 minute la bis, o solistă cu o voce frumoasă care în unele momente mi-a dat impresia că e într-un cast de filme xxx, [mai ales în momentul în care și-a dat jos tricoul, rămânând în maieu] care chiar dacă nu s-a chinuit să facă atmosferă, a reușit un concert plin de energie care i-a lăsat pe cei prezenți cu zâmbetul pe buze.

_________

Călin Creţu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts