Peninsula 2010: Peste 2000 de peninsulari în ziua 0, prima zi cu Mark Knight si alte nume sonore

Eveniment UBB Radio

Circa 2.000 de peninsulari au sosit la festival miercuri după-amiază, în primele două ore de la deschiderea porţilor celei de a opta ediţii a Peninsula anunţă organizatori pe pagina oficială a evenimentului. În doar 60 de minute au fost ridicate 100 de corturi, iar cifra creştea de la minut la minut.

Ziua 1

Astăzi însă se da startul primei zile de evinemte şi concerte în cele patru mari locaţii musicale amenajate.  Pe Weekend Main Stage sunt pregătiţi să urce cei de la Vama, după care madrilenii de la Ska-P iar Therapy vor încheia seria concertelor de pe scena mare a peninsulei. Terasa Kiss îi aşteaptă pe cei pregătiţi de distracţie după ora 17, cu cei de la Persona, francezi de la Babylon Circus, clujeni de la KUMM, Ganxsta Zolee din ungaria şi cu multe alte surprize.
Unul din punctele culminante ale zilei de astăzi pentru amatorii muzicii electronice este setul dj-ului britanic Mark Knight, care va fi precedat de Horace Dan D şi Philipp Straub în cortul Freedom Music Arena.

Organizatori au anunţat de asemenea că se mai pot cumpăra bilete la intrare la Festivalul Peninsula unde sunt amplasate 4 casierii din care una va funcţiona non stop, existând şi posibilitatea plăţii cu cardul, la fiecare casierie.

Programul detaliat al festivalului poate fi găsit pe site-ul oficial www.peninsula.ro.

UBB Radio vă invită să urmăriţi online cursul evenimentelor de la Peninsula 2010

Cătălin Nunu

foto: Biro Istvan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts