Party în noaptea de Înviere

Eveniment

party1technovillage

Paștile nu mai sunt ce erau acum câțiva ani când toată lumea mergea la biserică. „Acum, lumea merge la party în noaptea de Înviere, iar noi o să facem Techno Village”, este declarația lui Sleepy Coke, unul dintre DJ-ii El Clasico.

Echipa El Clasico, în frunte cu creatorul acestui concept, Alex Rise, organizează sâmbătă, 30 aprilie 2016, un eveniment ce se desfășoară în noaptea de Înviere.

„Eu sunt om foarte credincios și așa am fost tot timpul. Nu consider că dacă organizez o petrecere cu muzică buna și energie pozitivă ar afecta această sărbătoare. Sărbătorile sunt făcute ca oamenii să se iubească și să se apropie între ei, iar la petrecerile noastre tot timpul se întâmplă acest lucru. Vom face un preparty, un party și un after party la Sic. La party o să fim 8 DJ, 4 o să mixeze afară, iar ceilalți înăuntru. Vor fi două tipuri de muzică în aceeași locație, dar în spații diferite”, a declarat Alex Rise.

El Clasico este un concept de evenimente care are la bază muzica de calitate și energie pozitivă. Creatorul acestuia este DJ-ul și, totodată, artistul Alex Rise care își propune să revoluționeze viața de noapte a României, implementând un nou trend de petreceri, contribuind la dezvoltarea culturii tehno din țară.

Techno Village este primul eveniment organizat de El Clasico în afara orașului și se va desfășura sâmbătă, 30 aprilie a.c., la Sic, o localitate aflată la 60 de km de Cluj-Napoca.

party2

Cosmin Criste / Sursa foto: facebook.com/elclasicoofficialpage

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts