OVERNIGHT- petrecerea organizată acasă de 1 Mai îi aduce în atenția românilor pe unii dintre cei mai cunoscuți DJ ai lumii

Din oraş UBB Radio

Organizatorii UNTOLD și postul de televiziune PRO TV aduc în casele oamenilor distracția și voia bună, cu un show live numit OVERNIGHT. Este pentru prima dată când oamenii de acasă vor face show-ul, aceștia având ocazia de a intra în direct pe PRO TV.

„OVERNIGHT este o oportunitate pentru oameni, să se conecteze și să se bucure de muzică, indiferent de locul în care se află. În acest an, pe data de 1 Mai ne strângem toți împreună! Vineri îți aducem cea mai bună muzică chiar la tine în sufragerie, cu un show exclusiv, făcut de către cei mai buni artiști ai lumii. Până la urmă, în vreme de izolare este important să pătrăm petrecerea vie!” , potrivit site-ului oficial Untold.

Show-ul va începe de la ora 23:00 pe canalalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, dar și pe PRO TV PLUS, iar după miezul nopții live la PRO TV. Prezentatorul producției este Cabral, iar acesta invită cât mai mulți români să își pregătească cele mai inedite outfit-uri și să intre în atmosfera de festival deoarece susține că distracția va fi garantată. Show-ul va aduce „în scenă” artiști precum Danny Avila, Dimitri Vegas, Lost Frequencies și mulți alții. Overnight este denumită cea mai mare petrecere din online, fiind prima de la noi din țară care are un impact atât de major. În continuare vom discuta cu 2 foști untolderi, vom afla care au fost experiențele trăite la cel mai cunoscut festival din România cât și  care este părerea lor în legătura cu inițiativa organizatorilor.

Claudia Drăgan, elevă:

„Să merg la Untold a fost pentru mine o experiență nemaitrăită până acum. Nu eram pentru prima dată la un festival, însă acesta mi-a transmis niște sentimente mixte. Pe lângă toată distracția, descoperitul de genuri muzicale, artiști, scene noi și experiențe, am observat foarte mult comportamentul oamenilor care mai mult decât a se simți bine și a trăi defapt, întreaga experiență de festival, încercau să impresioneze prin îmbrăcăminte și comportamentul uneori răutăcios față de ceilalți festivalieri, deși scopul muzicii e să ne aducă pe toți unii mai aproape de ceilalți. A fost frumos, însă nu aș merge pentru a doua oară acolo. În schimb, dacă nu reușim să ieșim de 1 Mai , Overnight e o metodă prin care vecinii mei s-ar putea bucura de un nou concert de la mine din apartament.E o idee interesantă, nu una care ar atrage, într-adevăr, toți iubitorii de muzică electronică, dar e o modalitate prin care antrenează publicul și creează o publicitate mai accentuată a festivalului din confortul canapelei sau scena de dans și ringul improvizate.”

Bogdan Pogonaru, student:

„Experiența mea de anul trecut(2019) de la Untold Festival a fost una destul de interesantă, singurul dezavantaj a fost acela că a plouat pe parcusul celor 3 zile.Am participat și la edițiile anterioare de la Untold din 2018 si 2017, mulți dintre artiști sunt deja repetitivi dar distracția este nelipsită alături de prieteni.”

Totodată, Bogdan consideră că

„cei de la Untold au luat o decizie potrivită în legătură cu biletele și au făcut posibilă opțiunea de ați face biletul de anul acesta valabil pentru edițiile din următorii 3 ani iar eu am deja biletul cumpărat, deoarece Untold-ul era unul din cele 5 festivaluri la care mi-am propus să merg în vara aceasta.Și o voi face, dar nu în modul în care mi-am plănuit inițial ci voi participa de acasă la Overnight pe data de 1 mai, din fața televizorului.”

Această inițiativă este catalogată de mulți fani ca fiind neașteptată, dar foarte bine venită în contextul pandemiei când oamenii simt nevoia să iasă din monotonie.

Sursa: Cluj.com, Ruth Beucă

Ruth Beucă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts