Opoziţia pregăteşte guvernul de criza şi moţiunea de cenzură

Politic UBB Radio

Crin Antonescu preşedintele PNL a anuţat după întlnirea de astăzi cu PSD că cele două partide de opoziţie pregătesc un guvern de criză, care să fie instalat imediat după căderea actualului Cabinet Boc, în cazul adoptării moţiunii de cenzură ce va fi înaintată de PSD-PNL “Vom discuta şi vom redacta textul cât mai curând posibil. Ea (moţiunea) va fi înaintată cu speranţa că va pune capăt cât mai repede guvernării actuale”, a spus Antonescu. Liderii partidelor din Opoziţie s-au întâlnit astăzi pentru o nouă rundă de discuţii pe tema moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Emil Boc şi a unei formule de guvernare comune.

Crin Antonescu a mai declarat că cele două partide urmează să convină asupra unui guvern de criză, care să fie instalat  după căderea Cabinetului Boc, în cazul în care moţiunea de cenzură va trece. Preşedintele PC, Daniel Constantin, a susţinut că din viitorul guvern vor face parte oameni din PSD, PC şi PNL care vor trebuie să dovedească că sunt o alternativă la actuala guvernare.

“Componenţa acestui guvern va fi discutată de partidele de opoziţie atunci când vom avea o majoritate. Noi trebuie să dovedim că suntem o alternativă. Premierul va înţelege că România are nevoie de alegeri anticipate”, a declarat Daniel Constantin citat de realitatea.net

Cătălin Nunu

foto: crinatonescu.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts