One World: Together At Home. Concert caritabil virtual susținut de vedete internaționale

Divertisment UBB Radio

Cântăreața americană Lady Gaga și asociația Global Citizen a organizat sâmbătă, ora 3:00 a României, „One World: Together At Home” (,,O singură lume: împreună acasă”), un concert caritabil în online dedicat cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus și Organizației Mondiale a Sănătății(OMS). În urma evenimentului la care au participat peste o sută de artiști s-au strâns aproape 128 de milioane de dolari, scrie BBC.

„Vrem să sărbătorim și să scoatem în evidență comunitatea globală unică și sărbătorim puterea spiritului uman”, a spus artista pe contul ei de pe Facebook.

„Fondul de Solidaritate permite OMS să continue să urmărească și să înțeleagă răspândirea virusului, să se asigure că pacienții primesc îngrijirile de care au nevoie, iar cei care lucrează în prima linie să primească provizii și informații esențiale și să contribuie la accelerarea eforturilor de dezvoltare a vaccinurilor, testelor și tratamentelor”, a adăugat aceasta.

Concertul a fost difuzat atât de canalele de televiziune, cât și pe rețelele sociale (YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Yahoo, Twitch, Amazon Prime etc.). De asemenea, a putut fi  urmărit direct pe pagina de Facebook a asociației Global Citizens.

Câteva dintre vedetele care au performat sunt  Billie Eilish, Celine Dion, Usher, Stevie Wonder, Alicia Keys, Rolling Stones, John Legend, Chris Martin, Andrea Bocelli, Jessie Reyez, Jessie J, Sam Smith, Rita Ora și mulți alții. Lista tuturor artiștilor poate fi văzută pe site-ul asociației. Evenimentul a fost prezentat de Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, și Stephen Colbert.

Reacțiile fanilor din social media

Reacțiile fanilor au fost în mare parte pozitive, aceștia lăudând inițiativa:

„Sunt atât de fericită pentru acest concert … cu greu pot dormi … muzica ta mă face atât de pozitivă, iar dragostea pe ne-o oferi este atât de incredibilă”, spune unul dintre fani la postarea lui Lady Gaga de pe Facebook.

Lady Gaga şi organizaţia Global Citizen au strâns anterior evenimentului alte 35 de milioane de dolari în beneficiul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Surse: Facebook Lady Gaga, G4Media, Youtube

Georgiana Dănilă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts