O nouă şansă de angajare pentru studenţii clujeni

Eveniment Social

Tinerii studenţi , masteranzi, doctoranzi sau absolvenţi de studii superioare din Cluj, cu vârsta de maxim 30 de ani au ocazia timp de 2 zile, cât durează Târgul de Cariere, să fie recrutaţi de companiile prezente la eveniment.

Aflat la cea de-a unsprezecea ediţie, Târgul de Cariere aduce la Casa de Cultură a Studenţilor 35 de companii care îşi prezintă ofertele de muncă. Câteva dintre acestea sunt Microsoft System, Excon, AIESEC şi RCS RDS. În principal, profilul pe care angajatorii îl caută este cel al unui tânăr entuziast, pasionat şi determinat să înveţe chiar dacă experienţa în domeniul solicitat nu este un atuu pentru el.

“La fiecare ediţie avem şi un procent de oferte de angajare care se adresează profesioniştilor-persoanelor care au deja o experienţă importantă în carieră şi care doresc să îşi schimbe locul de muncă pentru o poziţie mai bună, un pachet salarial mai atractiv sau pur şi simplu pentru a întâlni provocări profesionale noi şi oameni de la care pot învăţa şi cu ajutorul cărora se pot dezvolta”, a declarat managerul Târgului de Cariere, Mihai Cotos.

Gama de oferte vine din domenii precum IT, vânzări, inginerie, servicii financiare şi bancare, farmaceutice, resurse umane, marketing sau management.

De asemenea, unele companii prezente la Târgul de Cariere propun şi stagii de voluntariat atât în ţară cât şi în străinătate pentru cei care vor să înveţe şi să participe la schimburi de experienţă.

Cei care sunt în căutarea unui posibil loc de muncă sunt aşteptaţi la Casa de Cultură a Studenţilor astăzi şi mâine în intervalul orar 10:00-16:00. În schimb, cei care nu pot ajunge la eveniment se pot înscrie pe site-ul organizatorilor www.targuldecariere.ro pentru a primi informaţii privind locurile de muncă scoase la concurs.

__________

Oana Alexa

Andreea Stăicuţ

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts