O companie aeriană recrutează 100 de persoane la Cluj

Din oraş

Daniel Don, preşedintele Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de MuncăCompania aeriană Gulf Air va recruta luna aceasta la Cluj 100 de persoane pentru posturi de însoţitori de zbor şi bucătari.

Operatorul, care are sediul în statul Bahrain, Golful Persic, se va alătura altor şase care vor face recrutări anul acesta. Potrivit lui Daniel Don, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, acţiunea va mai continua, urmând ca în următoarele luni să se facă recrutări şi pentru celelalte companii. Astfel, până la sfârşitul anului vor fi selectate 2000 de persoane.

Salariul pentru însoţitori de bord este de 2.500 de dolari  cu diurne considerabile iar contractul va fi pe un an. Procesul de recrutare va începe joi, la Casa de Cultură a Studenţilor. De luni până vineri, programul va fi de la 12.00 la 18.00 iar sămbăta, între 10.00 şi 15.00. Persoanele intersate trebuie să aducă un CV actualizat, în limba engleză, împreună cu o fotografie recentă.

Cei care vor aplica pentru un post de însoţitori de bord trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani şi înălţimea minimă de 162 de cm. Angajaţii selectaţi vor participa la un interviu final, care va avea loc pe data de 23 februarie, la hotelul Opera Plazza.

Andreea Mitrică

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts