Grigore Pop, “câinele care păzeşte” dar nu muşcă

Administraţie Din oraş

Candidatul independent pentru funcţia de primar al Clujului, Grigore Pop, lasă în grija presei probarea acuzelor pe care acesta le-a adus la adresa contracandidatului Sorin Apostu.

Preşedintele Cartel Alfa Cluj nu intenţionează să sesizeze Curtea de Conturi cu privire la eventualele ilegalităţi ale democrat-liberalului. Cu toate acestea, Grigore Pop susţine în continuare că Sorin Apostu a furat startul campaniei şi a folosit banii contribuabililor pentru a realiza un sondaj de opinie privind şansele de a fi ales sau pentru a expedia scrisori electorale.

„Voi lua toate măsurile să se respecte legea. De aceea sunt, cum se spune, câinele care păzeşte. Eu afirm în continuare că acest lucru s-a întâmplat. Am aceste declaraţii ale oamenilor. Există şi un soft şi vă rog să verificaţi dumneavoastră, ca şi presă, care sunt facturile din secretariat “, a explicat Grigore Pop.

Independentul crede că la acest tur de scrutin sunt avantajate partidele aflate la putere şi anunţă că va mai face astfel de sesizări pe perioada campaniei.

Alina Radulov  

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts